Par mums

Fashion Uniforms ir jauns un strauji attīstošs korporatīvo apģērbu zīmols, kas ir veidots 2004. gadā. Fashion Uniforms ir zīmols, kas savieno augstākās klases dizainu un modernus uzņēmumu administrēšanas paņemienus. Mēs esam veidojuši tādu darba vidi, kas ļauj sadarboties radošiem un tehniskiem cilvēkiem kopā. Šāds paņemiens padara rezultātu garantēti kreatīvu, bet pietiekami paredzamu, ar pārliecību ka klients būs apmierināts.

Dizains, ka pamats

Mūsu pamatā ir dizains, un mūsu dizaina pamatā ir Iļja Buličevs. Pastāvīgs RFW (Riga Fashion Week) dalībnieks, Iļjam Buličevam ir 12 gadu pieredze ar drēbēm, specializējoties uz džinsu apģērbiem. Izstrādājis uniformu kolekcijas vairākām slavenām HoReCa iestādēm Baltijā.

Mūsu misija

Radīt unikālu korporatīvu tēlu

Pirmais iespaids ir neizdzēšams, gluži ka bernībā – mazas lietas liekās milzīgas un atmiņā paliek mūžīgi. Mūsu misija ir izveidot tādu uzņēmuma tēlu, kas neizšķīst aiz reklāmas tonnām.

Mūsu vīzija

Mēs esam pilna cikla uzņēmums, no pirmā zīmējuma līdz rupnieciskai ražošanai un tas viss vienuviet. Ne vien laiks tiek ekonomēts, bet rezultāts paliek prognozējams un stabils. Īpaši nozīmīgi tas ir formastērpos, kur atpazistamība ir Nr. 1 faktors.

Palīdzēt klientam pelnīt ekonomējot tā laiku un veicinot tā atpazistamību.

Mūsu vērtības

Klients, kas atgriežās.

Mēs daram visu, kas no mums ir atkarīgs un dažkārt pat vairāk – par to mūsu klienti arī uzticās zīmolam Fashion Uniforms. Klients, kas atgriežas ir labākā atzīme mūsu darbam.